Фільми онлайн » Комедії » Повний розковбас (2016)

Повний розковбас (2016) дивитися онлайн

Sausage Party

Про мультфільм Повний розковбас (2016) українською мовою:

Повнометражний мультиплікаційний фільм «Повний розковбас» з сосисками в головній ролі?! Чесно кажучи, до такого сюжету треба було додуматися. Щоб мовець їжа, прагне на волю? Просто хочеться, як в передачі «Що? Де? Коли?» поставити музичну паузу, і осмислити політ творчої фантазії. Дія відбувається напередодні Дня Незалежності в Америці, де у великий супермаркет щодня спрямовуються мільйони людей. На полицях, згідно з усіма законами торгівлі, дружно в ряд розкладені продукти харчування. Вони поки стоять, навіть подружитися встигають. Так, упаковка сосисок подружилася з булочками для хот-догів. І всі дуже раділи, коли разом потрапили в один кошик милої жінки, а потім і до неї додому. Але коли прийшов час приготування обіду, а почалося воно з чищення картоплі, яка, буквально, закричала під ножем, настало прозріння: продукти зрозуміли, що їх з'їдять. І найбільш сміливі подалися в біга. Стоп, перед цим вони якимось чином, про те, для чого люди купують продукти харчування, розповіли всім «жителям» супермаркету. Коротше, їжа втратила всі свої ілюзії (які?), і прийшло усвідомлення всієї гіркої правди про близьку смерть тих, кого складають у купівельні візки. Загальний шок глядацької аудиторії проявляється повною відсутністю відгуків в соціальних мережах. Що ж стосується авторського складу даної стрічки, то на одного художника, чотирьох сценаристів і двох режисерів припадає 14 продюсерів. Тобто, хлопці й самі розуміють, таку «їжу» продати буде складно. Хоча, приправлена гумором і гострим словом, можна з'їсти все що завгодно, навіть таке мультиплікаційне кіно «Повний розковбас» (Sausage Party). Прем'єра якого відбудеться в кінці серпня 2016 року, а трейлер онлайн можна подивитися прямо зараз на нашому сайті.

Дивитися мультфільм Повний розковбас (2016) кіного безкоштовно онлайн в хорошій HD якості
Повний розковбас (2016)

Дивитися мультфільм Повний розковбас (2016) kinogo в хорошій якості

Наш сайт пропонує нові фільми 720 безплатно кіного в HD якісті: 720 та hd 1080 - вибирайте будь-яке. Також ви можете дивитися Повний розковбас (2016) онлайн безкоштовно на телефоні андроїд (Android) та на iPhone та iPad під керуванням iOS. Знайте, що команда Кіного дбає про вашу зручність!
Повний розковбас (2016)Повний розковбас (2016)Повний розковбас (2016)

Полный расколбас (2016) смотреть онлайн киного бесплатно в хорошем качестве

Люди, які пишуть про те, наскільки кошмарний цей мульт, явно не зрозуміли усієї суті й велетенської кількості відсилок. Хоча, як то кажуть, про смаки не сперечаються. Що ж, щодо мульта - шикарнюща пародія і стьоб над реальністю: над релігіями й атеїзмом, над національними й сексуальними меншинами, над жахами й апокаліпсисом. Такий собі трешняк з купою думок і натяків всередині. Коротше, разом із тим дуже неоднозначний мульт, не для кожного. Радити його усім я б точно не змогла. Дивитися строго дорослим людям (навіть не так через вульгарні репліки, як через можливість усвідомити весь сенс висміювання навколишнього життя), які люблять сатиру й чорний гумор.
трешняк ....но мне понравился))))))))) будем з друзьями ждать продолжение
Це офигено очень смешно поднемает настроение будет 2част????
мультик фігезний переклад прікольний можна поржати там навіть згадали про яника
Під чим були автори мультфільму, коли писали і малювали його.
може хтось шарить, може це спеціальний гон
ібо якшо це серйозно, то мені шкода своїх очей.
Сорри, но это ни в какие ворота не влазит. Просто редкая пошлятина.
фу-фу-фу(((
Пародія на Хокінга недоречна...
але за Яника +, хоча і не варте воно того, щоб про нього згадували, навіть в таких мультиках
Ну мое мнение такое : хочешь треш-получи, хочешь вульгарный юмор-тебе по адрессу, есть травка-курни и наслаждайся. rock
Васьок,
Походу це Саня з КВАРТАЛУ той що Януковича озвучував!
Мульт просто ужас!!!!! Не показывайте его детям, да и сами не смотрите. Согласна на все 100% с мнением Lenny. Правда не понятно кто больше идиот: кто его придумал или тот, кто пошло переводил эту мерзость. НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!!!
Вистачило на 20 хвилин перегляду, після яких зрозуміли, що до такого потоку лайна на мозок ще треба готуватись, довго, щоб достойно оцінити масштаби хворобливої уяви режисера. Цей мультфілм не те, що дітям, його більшості людей дивитись не варто. Взагалі не розумію як таке випускають на екрани, де комісії, де цензура врешті? Бо те, що треба, цензурять, а всякий мотлох типу цього - будь ласка, куштуйте! Фееее!!! no
"Астанавітєсь" найбільше сподобалося. А так, прикольний мульт тільки під конкретну атмосферу, звичайно що не всі зрозуміють, і це зрозуміло. До цього мульта тільки Ронар Варвар залишив приблизно такі самі відчуття від побаченого :).
Рекомендую. Класний мульт,особливо порадувала озвучка в стилі януковича і його ''астанавітьесь''.
Мульт виправдав всі очікування! Відмінний сюжет, те що він не для дітей було зрозуміло відразу, дивно що хтось думав інакше. Вульгарний, з часткою розпусти, але, чорт візьми, веселий! Ні краплі не пошкодував і рекомендую до перегляду. Однозначно піднімає настрій. Окремий респект за добірку озвучення персонажів, це дуже порадувало. Мексиканські тако, лаваш і єврейський пончик. 10/10. НЕ для людей з високими моральними засадами. До речі, прослизає тема релігії (з православ'ям всього мозку теж заборонено до перегляду).
Lenny,
Так по Вашому американці дурні? Так чому ж тоді в них настільки розвинута країна? Від якоїсь комедії людина не зможе статити розумнішою чи дурнішою.
Ну скажу так не погани але мене обурює те що немає позначки 18+ адже показувати дітям це не можна!!!!
Вчора ходили з друзями в кіно на цей мульт. Скажу так, гімна, як оце ще в житті не бачила!!! Весь кінозал і в тому числі і персонал кінотеатру були у шоці від побаченого, тупий американський гумор з кучою вульгарщини!!! Їжа, яка думає, говорить і робить тільки пошлі речі цілий мульт, а кінець мультика це просто треш))) їжа почала виконувати всі пози камасутри,як з прив"язу зірвалась)) нашій країні показують американську тупість,тим самим затуплюють і нас! НЕ РЕКОМЕНДУЮ!
Забавный трешачек расслабится вечерком на разок то что надо, рекомендую smile
  • angry
  • blush
  • bomb
  • clap
  • computerrage
  • cool
  • cry
  • cwl
  • devil
  • facepalm
  • headbang
  • holidayspirit
  • inlove
  • laugh
  • lipssealed
  • no
  • rock
  • rofl
  • sad
  • sarcastic
  • sun
  • talk
  • taur
  • think
  • worry
  • yes
    PIN: ----