Фільми онлайн » Військові » Гіркі жнива (2017)

Гіркі жнива (2017) дивитися онлайн

Bitter Harvest

Про фільм Гіркі жнива (2017) українською мовою:

Канадська історична драма з елементами мелодрами оповідає про трагічні події, що сталися в Україні в період 1932-1933 років двадцятого століття і носять назву «Голодомор». Сталінські репресії і неврожай разом з повсюдною колективізацією призвели до того, що мільйони українців померли від голоду і божевільного терору. Страшні часи назавжди залишилися в пам'яті народу, що став жертвою жахливої політики Радянської влади. Проте, навіть перебуваючи в центрі таких нелюдських подій, завжди знаходиться місце чогось світлого і вічного.

Історія, показана у фільмі, не є винятком. На тлі того, що відбувається божевілля зустрічаються два молодих і гарячих серця. Любов висвітлює їх нелегкий шлях у ці похмурі часи і дає сили стоїчно переносити всі тяготи і знегоди, вірячи в себе і в своє вічне почуття. Прекрасний юнак і чарівна молода дівчина щиро кохають одне одного, і це стає головним в їх існуванні. Сильне почуття, що зародилося між двома головними героями, є їх єдиною життєвою силою, втіхою, найдорожчим скарбом і найпотужнішим стимулом боротися і виживати в цих жахливих умовах повсюдної бідності і смерті...
Гіркі жнива (2017)

Дивитися фільм Гіркі жнива (2017) kinogo в хорошій якості

Наш сайт пропонує нові фільми 720 безплатно кіного в HD якісті: 720 та hd 1080 - вибирайте будь-яке. Також ви можете дивитися Гіркі жнива (2017) онлайн безкоштовно на телефоні андроїд (Android) та на iPhone та iPad під керуванням iOS. Знайте, що команда Кіного дбає про вашу зручність!
Гіркі жнива (2017)Гіркі жнива (2017)Гіркі жнива (2017)

Урожай дьявола (2017) смотреть онлайн киного бесплатно в хорошем качестве

Смотрела фильм с украинским переводом.. со слезами... Тяжёлый фильм...((
Действительно, и половины не передали той жестокости, которая была на самом деле... ((
... А мы - внуки тех, которые это время пережили... Спогады....
Слабеньке кіно! Сподівався на краще.. Збірна солянка сюжетив, гра акторів не вражає. Та наразі добре що хочь таке зняли..
Дякую за фільм ! В Україні треба знімати дуже багато історичних фільмів ,щоб українці добре знали свою історію і в нікого не повертався язик сказати що радянська влада була справедлива.Чудова історична драма. Пам"ятаймо трагічні сторінки в історії нащого народу.
Фільм цікавий. Потрібно показувати такі фільми у всьому світі, щоб знали про правду на нашій нещасній землі. Нажаль, в деякіх країнах вважають, що це лише пропаганда.
Таку стрічку треба знімати українською з українськими акторами. Фільм знятий однією мовою, переведено російською. Взагалі не правильно. Не можуть іноземні актори передати той біль, який не пережили наші предки. Бо цей біль не торкнувся їх генетично.
Дякую за фільм, нажаль найкращі фільми про Україну, знімають не українці.... надіюсь, що це скоро зміниться. Слава Україні!
Це тільки одна з 1 000 000 трагедій того часу. Це показано тільки 5% тієї жорстокості яка була насправді. В пеклі горіти їхнім нащадкам. В мене все, немає слів!
Дякую Господу БОГУ і Вам! за такий фільм. Раджу подивитися усім, щоб знали!............... Ящо, БОГ, нам не допоможе і Україна в пості і молитві не стане перед БОГОМ на коліна то буде ще гірше
Подивилася фїльм. З кожною хвилиною все бїльше ненавиджу рашистїв тамтешнїх та теперїшнїх. Фїльм показав десяту частину того що наподїяли совети в Українї. Немае прощення цим сволотам. Едине погано що переклад на росїйську мову.
Спочатку не дуже було, якось наіграно. А потім зачепило. Але мабуть справді видно, що грали актори, яким бабусі і дідусі не розповідали цього в дитинстві. Не наші одним словом. І, хай йому грець, як можна такий фільм дивитись НЕ УКРАЇНСЬКОЮ!!!!!
как и ожидалось фильм полное американское дермище, показывает, что хохлы бухают и танцуют и брынчат на своих балалайках, женщина шлюха, не худая, потому как ее вся Красная армия снабжала своим протеином, мазня а не икона хохляцкая, и пули в конце не беруи героических хохлов...вообщем америкосы сняли для своих канадских и американских каклов, никакой правды, актеры ужасно играют, фильм не о чем
фільм супер... а не офіційно померло 20 мільйонів чоловік жаль що в нас така драматична історія. але така доля в Україньського народу віримо що все буде краще
Можливо цей фільм і не передає усієї трагедії Голодомору, але на мою думку він створювався для того щоб ознайомити весь цивілізований світ із тим через, що перейшла НАША Славна Україна на шляху до незалежності, й показати, що НАС УКРАЇНЦІВ ніколи і нікому зламати.
Іван,
ні цей фільм не передає жаху всього шо творилося в 33 році.. подивись голод 33 1991 рік
В общем фильм хороший, но я ожидал лучшего. Этот фильм пробуждает патриотизм и ненависть к поганому совецкому союзу. Наконецто весь мир узнал правду о россии и её приступлениях
Найжахливіший фільм який я бачив, не мають навіть і найменшого поняття про Україну та її історію! Взагалі не сподобалось! Просто жах, все і вся!
Зовсім не сподобалась стрічка. Це не україна, не комісари і не голод. Немає душі в фільмі. Зовсім немає. Агонія голода взагалі не передана. Фільм розрахований на людей незнайомих з україною і більшовизмом. Показана маніакальність одного комісара але не всієї системи, призріння і зневага до українців відсутня зовсім, натомість є зневага системи так би мовити до окремих людей. Не супроти нації українців, а просто так, сама по собі. Лише роль Сталіна в фільмі прояснює картину ненависті до нашої нації. Ролі комісара, солдатів і тд, не виказують ніякої ідеї ненависті, лише маніакальність по життю і все. Є кращі фільми про голодомор, реально кращі.
Кіно шикарне, але насправді я чекав на більші масштаби розвитку подій!
Дуже хочу подивитися цей фільм! Чув хвалебні відгуки від тих, хто подивився його в кіно. Зходити туди просто немає часу, то ж з нетерпінням очікую виходу на цьому сайті! Коли зможемо подивитися саму стрічку?
Фільм прікольний вартий уваги всім рекомендую. Красиві епізоди, красава гра акторів і є сцени вбивства.
Фільм вартий уваги й перегляду, адже про українців, саме з тих мотивів й пішла на нього. Красиві епізоди, гра акторів, є емоційні й страшні сцени вбивства. Та чесно чекала більшого масштабу трагедії голодомору від фільму. Так це захоплива історія про любов та боротьбу за життя, та не повірила, було мало моментів співпереживань й довіри. В кінці чекала кадрів старих фотографій понівечених голодом людей, адже їх жах жодним акторським складом не передаш - це факти історії. Більше бійок, крові й стрілянини ніж справді голодуючих й вмираючих людей та нахабного, жорстокого забирання їжі. Про голодомор нагадали, й жахливі часи любовної пари показали, за це звичайно дякую!
не можу погодитись із тими, хто так захоплюється фільмом. Не хочу надто критикувати стрічку, скажу лише, що у нас уже був відзнятий фільм на тему голодомору - на початку 1990-х років ("Голод - 33" режисера Янчука) - набагато потужніший емоційно, правдивіший історично і просто цікавіший за сюжетною лінією.
Дуже хочу подивитися цей фільм! Чув хвалебні відгуки від тих, хто подивився його в кіно. Зходити туди просто немає часу, то ж з нетерпінням очікую виходу на цьому сайті! Коли зможемо подивитися саму стрічку?
Тільки щойно з кінотеатру! Неочікувано повний зал, що мене порадувало! Рекомендую подивитися тим хто не байдужий до нашої історії, правдива драма про кохання на тлі голодомору, дуже зворушлива драматична захоплююча кінострічка!
Дуже хочу подивитися цей фільм! Чула хвалебні відгуки від тих, хто подивився його в кіно. Зходити туди просто немає часу, то ж з нетерпінням очікую виходу на цьому сайті! Коли зможемо подивитися саму стрічку?
Чудова драма, захоплює з перших хвилин фільму. Історія кохання яка триває в роки геноциду, де люди відають свою свободу за шматок їжі. Був на першому сеансі премєри, дивився фільм на одному дихані. Не зволікайте, сходіть в кіно з сімєю. А любителям історії сподобається однозначно. Рекомендую
  • angry
  • blush
  • bomb
  • clap
  • computerrage
  • cool
  • cry
  • cwl
  • devil
  • facepalm
  • headbang
  • holidayspirit
  • inlove
  • laugh
  • lipssealed
  • no
  • rock
  • rofl
  • sad
  • sarcastic
  • sun
  • talk
  • taur
  • think
  • worry
  • yes
    PIN: ----